Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Lite "WT"-planer!

2013-11-14

Skrev för ett tag sedan på FB-sidan för att kolla intresset för ett tränings WT här hemma och glädjande nog verkar flera intresserade, kul!!

Om nu inte vädret slår till och blir eländigt så kör vi LÖRDAGEN den 23:e november med samling kl 10.00 här hos oss.

Jag tänkte fyra olika klasser med olika svårighetsgrader. En rookieklass där man får hjälpa hunden (inga poäng) och sedan som "vanligt" med nkl, ökl och ekl. Vi har ju några som är mer erfarna och då får man vara med och döma sen behöver vi kastare och annat löst folk med... Tror det löser sig, eller hur?? Ta gärna med respektive omni vill, de kommer få jobba sig varma *ler* Och ni som har valpar får gärna komma och titta och miljöträna!

För att inte sinka alltför mycket tid tänkte jag lägga upp rutorna dagen innan men är tacksam för synpunkter på upplägg och andra tips!

Vi (läs Thomas!!) fixar lite lunch till oss, tror det passar bra med varm soppa om det är ruskigt ute (..och det är det väl i slutet av november!) med tilltugg och så grillar vi lite korv. Trångt blir det men finns det hjärterum ;-)

 

Meddela om ni kommer :-)

 

Ha det bäst,

 

Annica

Antal kommentarer: 1

2013-11-15 10:24:35 - Maria&Texas, maja.televinken@yahoo.se

Vi kommer och testar nkl. Har tränat jakt väldigt sparsamt i sommar och höst men men..:-) Har en fråga från Lena och Tilda som var med på lägret i våras..får dom följa med? Finns det plats för en Comics:are också?:)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden