Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

I Västra

2013-12-05

Oj, nu var det ett tag sedan!

Har tillbringat en långhelg på Sveriges framsida och efter det har det tagit lite tid komma i ordning här hemma. Skönt man har hundarna, annars vette sjutton om jag tagit mig ut i detta trista väder. Väl ute är det dock helt okej, skönt tanka lite dagsljus!

Jag var inbjuden döma FRK Västras Flatshow i lördags nere i Tvååker, Halland. Imponerande uppslutning, hela 110 flattar! Inger Karlsson, kennel Micawbers fick ta valpar och juniorer så blev det "bara" 77 eller 79 vuxna kvar till mig *puh*. Vilken tur att arrangemanget är väl inoljat och allt avlöpte supersmidigt. Hade fantastiska ringsekreterare och proffsiga anordnare så allt löpte smidigt men det blev en låååång dag i ett ganska kallt ridhus...

 

Som sagt, massor av hundar, tror det var typ 22 eller 24 tikar inne i öppen klassen, då gäller det försöka tänka rationellt. Jag är alltid noga med rörelser, en bra konstruerad hund är ännu bättre i rörelse, så det blev många varv för dem att springa (kanske skönt i kylan..) Satte upp en väldigt fin juniorhane till bästa hane och en högklassig championtik till bästa tik och sedemera BIR. Kommer skriva utförligare i Charmören, ni får avvakta till dess för mer utställningsreferat ;-)

Med på resan var Malin, Richard och Malins pojkvän Rikard. Vi hade det jättemysigt, bodde på B o B och tillbringade väldigt mycket tid på Ullared (inte konstigt, galet mycket folk!!) Tror Thomas, de små och hundarna hade det väl så mysigt hemma och jag är säker på att Thomas hade vägrat gå in om han sett köerna... Så roligt åka iväg med de stora och det var ett perfekt tillfälle passa på då Malin och Rikard även handlade en del till sin nyligen införskaffade lägenhet.

 

Ha det gott,

Annica

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden