Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Stora Stockholm

2013-12-10

I söndags var det Stora Stockholmsutställningen, ett måste höll jag på att säga.. Fast nu har vi inte varit där på några år ;-)

 

I år fick Thomas och de små följa med, man har pysselverkstad så Engla och Alvin var där den mesta tiden. Malin och hennes Rikard åkte egen bil. Malte och Polly skulle ställas ut, 154 flattar anmälda och jag tror det var runt 25 hanar i championklass, helt galet!

 

Malte är nu väldigt, väldigt kort i sin päls, dammsugaren är desto fullare.. Jag tyckte nog inte Malin skulle ställa pga detta men det gick hyfsat bra ändå, Malte kom trea i jaktklassen med finfin kritk.

 

Polly ställdes även hon i jaktklass fast i tikringen. Hon slutade tvåa i klassen och fick ck. Domaren tyckte hon var lite tunn, där får jag som alltid håller mina hundar i sån kondition ;-) Annars var hon förtjust i henne och det var en domare som var snål både med exvellent och ck:n. Jag är nöjd! Lite snurrigt och upprörda känslor blev det i bästa tik då den engelska domaren blev lite konfunderad då det skulle placeras men det hela löste sig till slut. Svårt ibland när det kommer utländska domare då systemen i bedömningen skiljer sig. 

 

Det blev en lång dag och när vi skulle gå och shoppa var krafterna slut. Mne en fin anka blev det till Polly eftersom hon även fyllde fyra år denna dag, hipp hipp hurra för henne och alla syskonen i "Wild-kullen"

 

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden