Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Fixa löper!!

2013-12-10

I helgen så var Fixa här, det är så praktiskt att hon bor några minuters bilfärd ifrån oss och vi kan träffas ofta. Guld värt med en fodertik och så mycket lättare när det är dags välja avelshane eftersom vi känner henne väl. Dessutom flyter hon snabbt in i flocken då hon är här och Elda är klart imponerad eftersom lilla Fixa kan springa fort, fort :-)

Fixas mamma Pingla

 

Malin som äger henne sa att hon börjat kissa oftare och det är ju ett tecken på att löp är på G. Fixa är precis som sin mamma Pingla, väldigt punktlig med sina löp och även denna gång följer hon almanackan. Malte tyckte Fixa var lite extra snygg nu under helgen så när Malin ringde igår och sa att löpet var ett faktum så var jag inte ett dugg förvånad.

 

Molle och hans syskon för snart åtta år sedan..

Om allt går som det ska så blir det parning nästa helg (förhoppningsvis klart INNAN julafton!) och sedan börjar väntan.... Å vad jag längtar! Bilder på Molle kommer när som helst, eller hur Anna??!! Tills dess blir det ett par bilder på Molles pappa Bingo och mamma Myrra...

Myrra

 

Bingo

Idag var vi iväg och ögonlyste Malte eftersom det är planerat en kull efter honom. Ögonen var finfina och jag vill gärna passa på skriva att bemötandet på Arboga Djurklinik var (som vanligt!) väldigt trevligt. Malte mös runt bland personalen och vi fick kaffe och kakor då vi väntade på att ögondropparna skulle verka :-)

 

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden