Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Parat!

2013-12-21

Oj oj oj, nu är det varit bråda dagar!!

Julstök och då vi var iväg på konferans med jobbet här i veckan råkade jag ut för magsjuka, var väl sådär må illa som attan på hotellrummet när de andra umgicks och åt julbord..

Malte

Det blir ett lite kortare inlägg men jag får iallafall det allra viktigaste, Malte och Fixa har fått till ett par riktigt fina parningar <3 ! Vi testade första gången i torsdags, det är ju så enkelt när vi bor fem minuter ifrån varann. Lite tidigt då, Fixa var inte riktigt med på noterna och det blev en halvdan parning. Bättre igår och ännu lite bättre idag, tjoho! Vi kör imorrn igen eftersom vi har möjligheten, hade vi bott längre bort så hade vi varit nöjda nu.

Fixa

Ser verkligen fram emot detta!! Blev ju som ni kan läsa under Valpar ändrade planer eftersom Molle är lite "korrigerad" just nu men Malte har alltid funnits med i tankarna, enda anledningen att jag tvekade lite först vara bara för att vi här hemma har ett Maltebarn men å andr sidan är vi ju otroligt nöjda med Elda.. Läs gärna mer på Valpsidan om kullen!!

Apropå Elda så fyller hon och hennes kull idag nio månader, tänk vad tiden går! Och för precis en vecka sedan blev Colavalparna nio månader <3. Nu har de blivit så stora så alla valpar och vuxna är välkomna på våra träningsträffar, vi anpassar bara övningarna!

Elda 9 månader idag. Var är snön??

Dessa nio månader har gått jättefort. Och Elda, hon har gått från att vara en valp man fick truga med maten då syskonen flyttade till att vilja rensa allas skålar ;-) Arbetsmässigt händer det massor, hon är stabil och klok men precis som mamma Polly så anar jag att hon kommer bli mer och mer intensiv i sitt arbete, hon accelerar för varje träningstillfälle tycker jag.. Kom ihåg att jag skrev om Polly på ett facebookinlägg "förr önskade jag att Polly skulle ha en växel till, nu önskar jag att det fanns en nödbroms" ;-) På många sätt är hon lik Polly, lika "mattig", älskar bära skor och allt annat. Men en hel del Malte ser jag också, hon har precis som han fint fokus och bra nerver, det visade hon ju även på sitt FART-test. Ska bli så kul följa båda kullarna!!

Så, träningsträff den 11e januari kl 10.00, stora som små. Hör av er om ni kommer, blir det massor av snö ställer vi in.

Vid stort intresse kan det även bli en träff fredagen den 3:e januari kl 10.00 om ni önskar. Eventuellt kan vi köra viltspår då om ni vill. Hör av er!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden