Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Träningsträff

2014-01-04

Igår så hade jag ledig dag, då passade vi på ha träningsträff. Nytt år och nya träningar, härligt! Vill du vara med på någon av de kommande så kolla datumen under Aktiviteter!

Ako apporterar. Lite slarvigt grepp men det kommer!

Malin berättade att Fixa spytt två gånger, när man har en dräktig tik så är det oftast ett gott tecken, håll tummarna :-) Roligt förresten att det är ett så stort intresse för kullen, fler än vi som tycker kombinationen är spännande med andra ord.

Vixie

Vi började träna klockan tio och vädret var väl inte på topp men alla var rejält påbylsade, träna hund och frysa är ingen mysig kombo. Passar på tacka Svenne för alla fina bilder, tänk vilken förmån ha med en så duktig fotograf. Inte bästa ljusförhållandena igår men jag tycker de blev häftiga bilder, lite trolskt ljus sådär.

Douglas. Syrran Reas bilder ville inte laddas upp.. Hoppas jag kan ordna det, eller hur Cath??!!

Det var både med tre unghundar, Vixie och Elda från Malte-Pollykullen och Ako från Rasmus-Colakullen. Väldigt roligt se Ako som inte tränat apportering så mycket, husse Tommy är mer bruksare. Poletten trillade ner ganska snabbt för Ako, härlig inlärning där! Väljer husse kombinera de olika rutinerna så kommer de kunna ha riktigt roligt med jaktträningen också! Duktiga systrarna Vixie och Elda går från klarhet till klarhet. De jagar jättefint och med väldigt bra fokus (så glad att det har slagit igenom från Malte!).

Malte

 

Douglas och Rea var med från Melker-Pinglakullen. De har gjort stora framsteg och är duktiga arbetshundar. Nu börjar avlämningarna stämma mer och mer, det har tagit ett tag för dem att mogna. Kommer bli bra det här!!!

Lystra

 

Polly hade sällskap av sina syrror Lystra och Miso. Även dessa har gjort jättestora framsteg, Miso hade härlig fart och attityd och det var riktigt roligt se. Karin har verkligen gjort ett riktigt bra jobb med henne då Miso ibland kan vara lite "svårtolkad" men matte har evrkligen tränat henne så rätt! Lystra är även hon föredömligt tränad och hon satte ta mig sjutton inte en tass fel, jäklars vad duktig hon blivit!! Polly och jag var splittrade, hon gillar inte sitta uppbunden, får hon bara vara vid min sida är hon nöjd. Malte fick vara med men det är ju egentligen Malins hund, han tyckte det var mysigt med ett gäng snygga brudar och så lite apportering, en perfekt kombination anser han ;-)

Även syrrornas mamma Vilja var med, som vanligt blir man glad av att se brunbjörnen in action och en mer välnamnad hund finns inte *ler*

Miso och matte Karin

Ewa hade även med sin icke-Ryegatare Lyra som verkar komma ur löpsvackan, skönt!

Elda

Stort tack till alla härliga vänner som var med, jag klurar på nytt upplägg till er som kommer på lördag! Stort grattis till fina resultat idag  lördag Sarah och Wilda och Helena med Vilja!!

 

Ha det gott,

 

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden