Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Illamående är bra!

2014-01-09

Ganska skönt måste jag säga att ordningen är återställd, skolan börjarde idag och därmed är vi tillbaka i lite rutiner :-)

Idag så kom Fixa hem till oss och hon kommer vara här i ca två veckor, mysigt! Hon är ju en liten och stram tik och jag tycker nog midjan är lite bredare. Hon är dessutom illamående på morgnarna så nu får hon ett litet stödmål på kvällen och antingen frukost tidigare eller något kex eller dylikt på morgonen! Bra tecken!!! Malin säger även att Fixa har varit väldigt kelig och det brukar också vara ett bra tecken. Spännande!

Min Malin och hennes Rikard var under helgen till My Dog i Göteborg. Tyvärr så är både Malte och Polly rejält urfällda, Polly har toktappat all päls på tre veckor och hos Malte har det vänt men han är långt ifrån någon bra form. På plussidan får jag säga att det känns jättebra kunna skicka iväg ungdomarna själva på en sån här tillställning, verkligen befriande när man inte alltid har möjlighet åka med! Inga fantastiska resultat, Malte fick t.om VG ena dagen för att han saknade könsprägel ;-) och andra dagen placerades han som trea i jaktklassen. Polly excellent oplacerad ena dagen och trea i klassen andra dagen. Elda debuterade med excellent och fin publik. Vad som var riktigt bra för henne var miljöträningen. Stor stad, stor utställning, bo på hotell.. Väldigt lärorikt för hene och jag måste bli bättre på att ta med henne ut på sånt. Hon tog allt med jämnmod men det skulle itne skada att jag blev bättre på att åka till stan med henne ibland (men det är ju så tråkigt!!)

Märkte att utflykten tagit på henne rent mentalt, igår så var hon inte sitt vanliga jag på träning utan lite "off".

Idag var hon dock sitt vanliga jag och jag är väldigt nöjd med hennes spårande idag! Hyfsat skönt väder och barnen i skolan så det blev en skogspromenad och, vilket var väldigt länge sen, sökträning :-)

 

Ha det gott,

 

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden