Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Resfeber..

2014-01-29

I övermorgon åker vi, hela tre veckor ska spenderas i Thailand :-) Thomas fyllde ju 50 för ett tag sedan och det är en lite av en present till honom.  

Malte fångar snöbollar :-)

Malin kommer vara hemma och ta hand om Malte och även Cola om hon börjar löpa (då kommer Malte få flytta till Linköping och familjen Bäcks...). Vi kommer troligen vara borta då Fixa valpar  (det är på håret!) och det tog ett litet tag innan jag klurade ut hur jag ska göra då. Funderade först på om jag skulle åka hem tidigare, vi har bokat flygstolar så det skulle inte vara något problem (går ju fixa till från Thailand med om det skulle behövas!) men Malin tyckte jag var stollig och tar ansvar för Fixas valpning. Hon har ju varit med vi flertalet valpningar och har bra backup så jag är övertygad om att de fixar det. Fixas matte Malin kommer också vara med och valplådan är redan på plats ;-) Har köpt allt som behövs (och sånt som kan tänkas behövas!) så allt är klart. Nu gäller det bara att jag med mitt kontrollbehov kan ta det lugnt där borta i Thailand!

Valprummet klart, Fixa provligger valplådan och Polly hänger i sängen :-)

Fixas mage växer men hon är fortfarande med på alla promenader men får stanna hemma om vi tränar så hon inte sitter och blir kall. Hon äter med glupande aptit som vanligt och vi har ökat mängden mat, hon har redan från början av löpet gått över på ett specialfoder och nu är det dags byta till nästa. Hel vetenskap med dräktiga tikar men de ska ha det bästa :-)

Hon kommer snart behöva dela upp fodergivan på ytterliggare ett mål men vi avvaktar lite.

Fixas blir så otroligt glad när hon får vara med på träning men det blir bara någon apport så hon inte sitter och blir kall..

Elda har ju redan flyttat, hon har det alldeles utmärkt hemma hos mormor Vilja och moster Lystra. Där bor förutom familjen även tre katter varav två är ungar så Elda får uppleva en massa saker hon inte får hemma :-) De tycker visst hon är lik Vilja, kan jag hålla med om för Elda är lik sin mor Polly som är lik sin mor Vilja.. Runs in the family!! Polly och Elda är ju normalt som ler och långhalm och leker jättemycket. Nu har Polly istället börjat busa med Fixa och även Malte, de är nog lite chockade men det är Polly här hemma som sätter reglerna i flocken..

Pollan

Saknar ju mitt hjärta men hittade hennes kritik från helgens utställning och då blir man ju lite glad:

 Fin tik utmärkt typ o helhet. Feminint fint huvud. God hals välvinklad front. Bra ben, stark överlinje. Härligt bakställ. Rör sig väl. Bra päls och färg

Domare Jan Roge Sauge, norsk retrieverspecialist

Nu när vi är borta kan ni alltid nå mig på mailadressen kennelryegates@gmail.com eller så ringer ni Malin :-)

 

Antal kommentarer: 1

2014-01-29 21:16:03 - Anna Sundin, sundin_a@hotmail.com

Ha det så bra på resan och njut av solen, värmen och att bara vara!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden