Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Vatten

2013-09-05

En hel del fixa med här hemma idag, ja ni vet sånt där tråkigt men nödvändigt..... Ligger alltid efter med sånt efter mina jobbarnätter så det fanns att göra.

 

Runt lunch kom Sonja och Karin och hämtade Cola, hon var nog hett efterlängtad av dem båda och lika efterlängtad av Ossian :-)

Full fart på Elda!

Malin och jag skulle sedan åka och träna lite. Blev en platsliggning på klubben och sedan åkte vi för att träna vatten. Elda plaskade men är ännu ingen Esther Williams, antar att vi får vänta till nästa år. Viljan finns definitvt men den där sista lilla biten att ge sig i och simma fattas. Ingen panik, nästa sommar kommer hon simma ikapp med de andra...

 

Far och dotter

 

Kolla Eldas öron :-)

Blev faktiskt inte så mycket träning, vi hann med varsin dirigering innan det kom två män bärandes på en gummibåt till den lilla sjö vi tränade vid.. De var från kommunen och skulle nog ta vattenprover eller nåt ;-)

 

Imorrn blir det lydnadsträning med Annika för några stycken, jag och Polly ska vara med. Jätteroligt förstås och Annika är väldigt duktig och brukar kunna hjälpa varje ekipage med vad de behöver hjälp med.

Så där ska jag också göra när jag blir stor...

Sen har vi tänkt *händer ibland* Till nästa år så ska vi bli mycket bättre dela upp träningen efter säsong, det blir helt enkelt för mycket för hundarna att blanda för många olika grenar samtidigt. Svårt för hundarna sortera, man vill ju dessutom ha lite olika "attityd" i exempelvis lydnad och jakt. Det smartaste är nog köra lydnad o rallylydnad under vinterhalvåret och jakten under jakt och jaktprovssäsongen. 

 

Ha det gott, på återhörande!

 

Annica

Antal kommentarer: 1

2013-09-05 22:01:21 - Elli

Kul att bloggandet kommit igång igen o jättekul med bilderna :D
Vet att ni kommer att få fin träning med Annika, bara att kavla upp ärmarna o sätta igång!!:P
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden