Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

3 veckor unga

2014-03-14

Det här är verkligen en mysig valptid, de är så stora att de har blivit valpar men än så länge så har bara valptänderna börjat bryta igenom :-)

 

 

Idag fyller de tre veckor och det är ltie av en milstolpe, nu börjar de så viktiga socialiserignsfasen som varar tills de är ca 12 veckor. De är från och med nu de ska få börja uppleva saker utanför valplådan, träffa folk och fä, gå på upptäcksfärder inomhus och utomhus och liksom upptäcka världen ;-) Ja inte allt på en gång förstås och det komemr ju trappas upp ju äldre de blir. Idag var de ute en stund på golvet och det var både spännande och lite läskigt. Valpar som under denna fas inte har mycket mänsklig kontakt och får chans till stimulans under denna period kommer ha svårt att hämta hem det sen eftersom det är ett "fönster som stängs".

Kloklippning har det också blivit och Fixas matte Malin har varit här en stund och gosat med valpar men framförallt med Fixa. Om inte alltför lång tid kan hon komma hit och återta träningen med Fixa lite smått, tror att de båda längtar!

Långa promenader och cykling har det också blivit, verkar ju som det blir bakslag i vädret till imorrn så det gäller passa på!

På återhörande,

 

Annica

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden