Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

De växer..

2014-03-19

Önskar jag kunde ge er lite fler bilder idag för valparna är gudomligt söta men de är inte lika lätta fota längre nu när de skuttar omkring...

Varje dag så får de vara ute och upptäcka världen utanför valplådan och de tar längre och längre turer. Somnar sedan lite varstans, letade efter den sista då det var dags att återvända till lådan men det var Elda som hittde honom bland kängorna i garderoben ;-) Lite skillnader märker man mellan valparna men om det kommer bestå eller om de bara utvecklas i olika takt återstår att se. Måste säga att för varje kull vi har så blir jag mer och mer fascinerad över valparnas utveckling och det är så spännande få följa dem!!

Viktigt varje dag ha en stund med varje valp, nu så här i början med gos, ligga still i famnen en stund och kanske lite pyssel med kloklippning eller annat. Senare med en egen tur ute (snö, försvinn, värme kom tillbaka!!) eller en stunds lek och kontakt inne. Tar en himla tid med så många valpar så när de är åtta veckor är både de och jag redo för att de ska flytta och fortsätta sina nya liv tillsammans med sin nya flock. Vi är otroligt glada och tacksamma för att vi får så trevliga och engagerade valpköpare, varje gång är det lite nervöst men hittills (peppar peppar!) så har vi verkligen fått kanonhem till våra valpar vilket är en ynnest. Utan er inget!

 

I söndags var jag och Malin i Sandviken på utställning, hård konkurrens som alltid på den utställningen. Polly fick excellent men föll inte den finska domaren i smaken, så kan det gå. Dock en väldigt trevlig och rar domare som jag gärna ställer igen för! Malte vann en väldigt fin jaktklass för rasspecialisten Lena Hägglund med toppkritik och han är äntligen tillbaka i toppform. Är man utställningsintresserad så är brunt inget bra alternativ, Malte är bara i form pälsmässigt under våren som de flesta andra chokladpralinerna. Väljer man att ställa andra tidpunkter så gör man det för att man tycker det är roligt, inte för at kunna konkurrera :-)

Hundarnas träning har kommit lite i skymundan, valparna tar min tid och fokus så det har mest blivit motion och så har Malin tränat rallylydnad med dem. Längtar efter vår igen och lite mer tid tack :-)

Ha det gott,

 

Annica

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden