Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Mest bilder..

2014-03-26

 

Gör ett nytt försök lägga in lite bilder från paddan istället, min dator strular igen...

Valparna bär gärna omkring på saker och denna kaninboll är favoriten!

Idag och igår har valparna varit dåliga i magen, oroligt förstås men jag måste säga att det nästan hör till med minst en omgång diarré :/. Jag tror att FIxa ätit något mindre lämpligt i skogen (hon är väldigt hungrig nu!!!) och sedan har valparna fått i det via mjölken. Det börjar vända tror jag nu då de fått Pro-Kolin både på morgonen och kvällen, har även gett dem Royals recoveryburkmat. Nu var alla utom han med brunt halsband hungrig men hon som har varit sämst, lilla gul, mår mycket bättre redan, skönt!

Oroligt vara uppfödare ibland och särskilt att risken för valpar precis som för spädbarn är att de blir uttorkade. Nu känns det ändå som det vänta och vi kan börja pusta lite även om vi förstås fortsätter med Pro-Kolin (ha alltid det eller ex.vis Canikur hemma, även till vuxna hundar!!!!!) och dietmat. Och Fixa, hon får rastas i koppel ;)

Stamtavlorna har kommit, SKK var verkligen snabba!! Ni får finurla lite på om det är något namn ni kan tänka er ni som ska ha valp!

Här kommer en bild på fina Dime, en av Colas söner.. Ska bli kul ses i Kungsbacka Susanne! Och på Unghundsderbyt ;-)

 Valparna har en härlig upptäckarlust och är pigga oh nyfikna. De utforskar allt på ett självklart vis, oj vad kul få följa dem nu!!

 

Ha det gott,

Annica

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden