Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Idag igen!!

2014-08-06

Det är ju så här det ska vara, att jag bloggar ofta men inte så mycket.. Både mer aktuellt och inte så tidskrävande... Får se hur länge det varar denna gång *harkel*.

Morgonen började bra då Speedys röntgenresultat var uppe på SKK Hunddata, fina spiror runt om ;-) Inte så varmt idag så jag och Thomas tog en skön förmiddagspromenad, länge sedan man kunde gå ut annat än tidig morgon och sen kväll!

Hann med lite teckenträning också men då började det bli kvavt trots att det inte var så varmt. Elda slarvade i fotgåendet men lyssnade fint på signalerna. Polly hade en bra träning även om ambitionen just nu bara är att hon ska ha kul, förhoppningsvis kommer hon ju spendera hösten i valplådan. 

Malin och Rikard åt middag här, alltid lika trevligt. Och gott med förresten, Thomas gör grymma pizzor <3. Malte fick en genomkörare i rally, lite ringrostig till att börja med men jobbade upp sig. Malin har ju tävlat Elda i rally eftersom jag blir alldeles yr trava runt en sån där bana... Men nu tycker hon tydligen jag ska ut och tävla själv så jag och Elda har börjat irra omkring bland skyltar, koner och frestelser. Ska gå kurs i höst, kan behövas då reglerna ännu är grekiska för mig. Inte momenten men väl vad man får och inte får göra...

Pingla har varit här i några dagar, vår plan som uppenbarligen inte hon delade var att hon skulle bli igångdragen i löpet av Polly... Pollys tilltänkte bor ju runt Düsseldorf och Pinglas bara dryga två timmar därifrån i Holland, hade ju varit geschwindt kunna få till bägge parningarna på samma resa men Pingla håller på sig :P.

Imorrn åker vi till FM, ska bli skoj!! Borde förstås ha packat och fixat idag men det får bli morgondagens pyssel. Känner mig lite mätt på packa upp och packa ner allt som ska tas med husvagnen just nu men när man väl kommit igång brukar det rulla på.... Richard kommer vara kvar hemma, väldigt praktiskt när de stora barnen kan vara kvar och ta hand om huset :-)

Ha det gott!

Annica

 

 

Antal kommentarer: 1

2014-08-06 22:56:19 - Elli

Va kul att du kommit igång att skriva igen :-) Alltid kul att läsa :-D
Kram
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden