Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Rörigt med rally...

2014-08-14

Tittar med ett öga på en film om Wall Street, ska snart ägna mig mer helhjärtat åt den :-)

Men först några rader!

Nytt test med Polly idag, fortfarande för tidigt men vi gör ett nytt imorrn... Tror sedan att Thomas åker natten till lördag, ingen mening vara hemma och ta fler tester, han kan lika bra vara kvar en natt till ytterligare i Tyskland än planerat. 

Malin var här på förmiddagen och Jäger fick gå ett lite längre viltspår, det gjorde han jättebra! Elda och Malte drillades i dirigeringar, Elda går fortfarande uteslutande på såna hon har sett och som sedan "suddats". Det blev "över" diken och på fält som ännu inte blivit slagna, det tyckte Elda var lite svårt och jag fick förenkla. Ett kort men effektivt tränigspass, oftast blir ju de bäst. Träna med kvalitet och inte kvantitet!

På kvällen åkte jag och Elda (Polly är INTE nöjd med att bli kvar hemma...) för att träna rally på klubben, nu har samträningarna kommit igång igen. De flesta av skyltarna är inget problem men jag blir helt snurrig... De flesta moment ska utföras i höjd skylten men sen ska några göras framför skylten och några efter skylten. Hallå? Hur ska jag komma ihåg det? Och så ska fötterna vara ihop och man ska räkna steg. Dessutom blir jag helt snurrig efter den där spiralen ;-) Trveligt hade jag iallafall, särskilt utanför banan då det var kul träffas efter sommaren. Rallyn, ja den förblir ett mysterium *harkel*.

Ha det bäst,

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden