Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

På väg hem

2014-08-18

Det blev ytterligare en parning nu på förmiddagen så nu får vi hoppas det blir tysk-svenska flattar som tittar fram i oktober!! Thomas är nu på väg hem, sist jag hörde ifrån honom var han i Danmark.

Idag var det dags för skolstart, måste säga att det är ganska skönt efter tio veckors ledigt från skolan för kidsen. Nu blir det ordning och reda igen ;-) Efter uppropet åkte vi och handlade nya pennskrin, skor och en massa annat som kan behövas. Eller som man tror man kommer behöva *hmm*.

Malin var här med grabbarna på eftermiddagen, jag och Elda fick sällskap av Malte på promenaden. Bra då Elda springer mycket mer då hon har en kompis med. Inte mycket tränat idag, jag skulle behöva kolla in alla konstiga steg till rallyn men då jag spanar in alla klipp på youtube blir jag ännu mer förvirrad...

Glömde lägga in bilder på fine Molle igår, han är ju Elda mfl bror. Jättefin ram växa i men behöver mycket tid. Ser just nu ut som en gänglig tonårskille men kommer bli bra med tiden. Och trevlig är han redan!

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden