Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Änder och rally

2014-08-24

Efter fredagens träning stannade Cola kvar här och igår var det andjaktspremiär för oss. Cola har inte varit med på två säsonger och var lite ringrostig på första fågeln men sen kom hon igång ;-) Lyssnade till och med på både pipa och tecken! Polly såg verkligen bra olycklig ut när ryggan packades och jaktkläderna togs fram...

Malin var nöjd med Malte med, han lyssnade fint och slet precis som brorsan Verk. Grymt roligt se hundarna jobba med de som de är framavlade för och särskilt då när de gör det så bra!! Med var även kompisen Annica med sin golden Nikki, premiär för dem men Nikki var duktig redan från start. Trist för Jessie bara att hon på väg hem körde på en hare på motorvägen (!) och behövde få bilen lite omvårdad innan hon kunde fortsätta hem. Enda positiva var väl  att det var i närheten av oss så hon kunde sova här... 

Vi var i säng riktigt sent igår och när klockan ringde imorse hade jag nog kunnat ligga kvar. Men iväg med Elda och Malin till Enköping och deras brukshundsklubb. Premiär för Elda i fortsättningsklassen och Malin var snäll och tävlade henne (efter en del tjat och övertalning *hmm*). Förmiddagens tävling så blev många diskade men de fixade uppflyttningspoäng 72 och en delad tredje plats. Hon hade missat två moment, bland annat det som hon även missade sedan, stå gå runt. Har tränat det hela veckan men idag satt det inte, så kan det gå.

Efter lite fika var det dags för runda två. Trevligt träffa goa Agnetha också idag förresten, det är ju en del av det roliga med tävlingar.. Ja, återse hundfolk man gillar :-)

Elda gjorde en fin runda och Malin för henne fint, dessutom har hon koll på fotarbetet som jag har lite svårare för. Mne nästa gång får jag tävla själv för då är Malin bortrest *hmm*. 88 poäng och en femte plats för denna omgång, finfint!!

Resten av dagen har det fixats allt sånt som behöver fixas under en helg.. Men en skogstur för att hitta svamp med Thomas och hundarna blev det, inte en svamp med hem dock..

Ha det bäst,

Annica

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden