Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Sakta men säkert..

2014-09-15

Sakta men säkert så kommer vi tillbaka, nu kan vi börja träna med andra med och det har vi längtat efter!

Idag var jag och Malin iväg och tränade vid en bra sjö, vattenståndet är fortfaranade lågt men vi fick till bra linjetag på vatten, några småknepiga markeringar och avslutade med ett sök i gungfly där Malte och Elda fick turas om. Jäger fick även han ta ett par markeringar och man kan lugnt säga att han är nöjd med att få följa med!!

Blev bättre och bättre sitta still och vänta men han tyckte nog att hon borde fått jobba lika mycket som de stora.. Stor vattenpassion och bra fokus på gungflyn.

Någon som inte var helt nöjd med att få stanna hemma var däremot Polly ;-)Men är man gravid (vi hoppas och tror!) så är man.. Då får man vackert stanna hemma och inte bli kall om magen.

Har tränat Elda med vilt och hennes upptag är nu snabbare, däremot gör hon precis som sin mor och lägger ner kanin under inleverans. Vi har ju blivit sinkade i vår träning denna säsong pga kennelhostan så någon start på vilt tror jag inte vi hinner med, dels kan hon som sagt lägga ner kanin och sedan är jag inte hundra på om hon inte skulle byta en trut mot en fin fasan om hon sprang på en... Men vi har ju tiden för oss!

I helgen hade vi finbesök av Malte och Jäger då husse och matte var på spa, alltid lika roligt. Inte lika roligt att Jäger under fredagen var dålig, han hade på morgonen spytt upp två strumpor *suck*. Ville inte äta och var slö. Bra att han fick behålla vatten och att tempen inte var hög. Paraffinolja och mikrolax gjorde att han på lördagmorgonen fick ut en tredje strumpa... Sicken strumpslukare! Tusen tack till goa Jessie för alla tips :-)

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden