Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Glad idag!

2014-09-27

I måndags var vi iväg och röntgade Elda, Thomas fick följa med som moraliskt stöd då jag var nervös :-) Jag har röntgat hos "min" veterinär Maria förut men nu har hon slutat med röntgen så jag har hört mig för om ett nytt bra ställe och fick tips om Veterinärboden i Åkers Styckebruk. Har pratat med veterinär Morten där i telefon om både inseminering ochröntgen och fått ett mycket seriöst och trevligt intryck vilket vi fick bekräftat i måndags. Annika som alltid är den som assisterar vid röntgen var mycket duktig och hade dessutom ork med en jobbig matte (Elda skötte sig förstås exemplariskt..;-P). Idag kom resultatet, HD A o ED 0, hurra hurra! Ni som känenr mig vet hur mcyket jag älskar den lilla bruna <3.

Hennes mor börjar bli go och rund. Blir behandlad som prinsessan på ärten och får alltid bästa plasten i soffan och största biten skinka (hon njuter av allas uppmärksamhet till fullo....) Än så länge följer Pollan med på promenaderna men det är mest runt mina fötter. 

Rallyträningen sist gick faktiskt riktigt bra även för matte. Lite tilt i huvudet ibland men fotarbetet börjar bli bättre. Malin ska utbilda sig till rallylydnadsinstuktör, kul! Hon och Malte har dag varit iväg med SSRK Ungdom på kurs för Anita Norrblom och nu fortsätter de med jakt i Mareifred, tror båda två kommer sova gott ikväll :-) Tyvärr kan jag inte vara med varken idag elelr imorgon då jag jobbar nätter hela helgen men jag är glad att vi har möjligheten att få låta valpköpare som vill få vara med på praktisk jakt, det känns jättebra! Hoppas ni får en trevlig jakt!

Träning har vi äntligen börjat komma igång med nu här hemma efter en låååång kennelhostekonvalescens *suck*. Var vid sjön häromdagen med Sonja och Ewa, en finfin träning med annorlunda, krävande terräng. Mycket nöjd med Elda <3!

Roliga nyheter från Holland där Pinglas tilltänkte Denzel idag fått sin jaktmerit KNJV-B.

Ha det gott

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden