Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Lite smått och gott

2014-09-29

Ikväll gott folk kommer jag somna gott, har jobbat fredag dag och natt och sedan natt även lördag och söndag... Notera även att det har varit löningshelg och då ska lönen spenderas på krogen ;-) Fortsätter jobba mycket även denna vecka så hundträning blir det kanske inte så mycket av men Malin och jag hade en mycket skön svampplockarpromenad idag där utdelning mer var avkoppling än svampmängd *ler*.

Polly lufsar mest på promenaderna nu men är annars glad och pigg. Jag tror tikar mår bra av att hänga med i sitt tempo under dräktigheten, lättare valpningar och snabbare tillbaka i kondis efteråt.

Inte bara Pinglas tilltänkta som varit ute på prov, Pollys Larry med son har startat på praktiskt prov och gjort det jättebra. Nu förstår jag inte tyska så jättebra men som jag förstår det så kom de etta och tvåa med kanonpoäng, jösses vad kul! Extra skoj att Larry nedärver sina goda arbetsegenskaper, sonen fick full pott med pappa Larry i hälarna :-)

Larry

Malin fick en så fin bild av Malte då de var iväg på kurs hos Anita i helgen, verkligen en fullträff! Fullträff var även kursen så jag hoppas kunna hyra in Anita, kanske till våren.

Färgerna är härligt höstiga och en brun flatt med en vacker fasantupp, det blir så fint!

Bruna flattar är alltid lite klurigt och enligt mig svårare få fram en bra brun än en bra svart. Ögonfärg, uttryck och pälsfärg är så viktigt och en brun där dessa saker inte är bra så blir det verkligen inte bra.. Men en bra brun, ja det är creme de la creme!

Ha det gott,

Annica

 

Antal kommentarer: 1

2014-09-30 08:39:55 - Elli

Såå himla fina bilder på dessa gossar! Det är nåt visst med de bruna, vill gärna ha en brun ngn gång ;) Lycka till med kommande valpar!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden