Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Prickar..

2014-09-30

Det hör inte till vanligheterna att jag jobbar dagar men nu var det planering hur vi ska jobba i jul och nyår som stod på agendan. Jösses vad skönt det är att komma  hem och gå en lång promenad med hundarna för att rensa ur hjärnan efter ett långt och lite struligt möte där många viljor skulle enas :-/. Det måste vara bästa antistress-medicinen någonsin, det bara rinner av en :-)

Polly har nu fått börja äta Royal Canin Starter, det ska hon ha nu under de tre sista veckorna. Hon äter med god aptit men det går lite långsammare, kan lugnt säga att hon har en dotter som står och hänger över hennes matskål :-P.

Helena och Lasses Nova har fått vitilgo, ni vet såna pigmentförändringar som även kan drabba människor. Har aldrig hört talas om det på hund förut men ni vet hur det är, börjar man forska om något så finns det oftast fler fall.. Nova har på ca en månad fått hela huvudet fullt av vita fläckar och även tramdynorna. Det är ju inget hon lider av vilket är skönt men eftersom det är en autoimmun sjukdom så kommer hon inte användas i avel vilket är synd då det är en trevlig och duktig tik. Hundavel är aldrig enkelt!

 

 

Och apropå hundavel så känner jag mig lite besviken att vår uppfödarträff här i Eskilstuna som skulle ha varit nu på söndag varkar bli inställd, bara fyra uppfödare som anmält sig... :-/ Så synd, som uppfödare behöver man varann och det hade varit värdefullt utbyta erfarenheter och ventilera en massa frågor...

Ha det gott,

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden