Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Uppfödarträff

2014-10-05

Lite sovmorgon imorse var inte helt fel. Långfrukost med veckans belöning för en lantis som mig, på söndagar har vi Svenskan eftersom vi inte har någon söndagstidning här på landet.. Det tar sin tid plöja igenom alla delar ;-).

Passade på lämna Engla på kalas på badhuset innan jag åkte vidare till FRKs lokala uppfödarträff. Trevligt sätt att informellt sitta och prata om det som berör rasen, avel och uppfödning samt klubbens arbete. Lättsamt och kravlöst och det kommer alltid lite klokskap att ta till sig när hundtjejer och tanter (för det är ju alltid glest i leden med det andra könet..) träffas.

Nu får vi hoppas på bättre uppslutning på den stora uppfödarkonferensen i januari för som uppfödare behöver vi varann, ensam är inte alls stark i dessa sammanhang.

Malin har under tiden varit på rallylydnadstävling i Strängnäs och vi akn väl sammanfatta det som att den lilla bruna inte kan vara på topp jämnt ;-) Snodde frestelsen, snurrade inte och hittade på annat som hon tyckte var skoj men som inte var med då domaren ritade banan. Ja ja, så kan det gå. Jag är anmäld till på lördag på hemmaklubben men vet itne om jag tävlar, jag tycker ju detta med skyltar och fötter är svårt. 

Igår var fyra ur sista kullen hos Karina och Håkan på FART-test. Synd att jag inte kunde vara med men ibland kör det ihop sig. De som var där var emellertid nöjda och fick med sig många verktyg hem. Roligt att ni blev nöjda med dagen!

ha det gott,

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden