Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Jäger hos vetten

2014-10-15

Nyss hemkommen från rallylydnadskurs, det var kallt och regnigt ikväll. Vi körde ett par tävlingsbanor, alltid bra att "träningstävla". Jag fick en möjlighet korrigera Elda också, mycket bra.  Barnen var hos Malins Rikard och hade det bra. Nu har Thomas åkt till Holland med Pingla och vi har några spännande dygn framför oss med förhoppningsvis många rapporter.Fast helt lätt är det inte eftersom min mobil krånglar :-/.

Kunde knappt sova efter natten eftersom Malin och Rikard fått tid på suveräna Re-dog med Jäger på eftermiddagen. Han har haltat till och från sedan ett par veckor, minnesgoda läsare kanske kommer ihåg att han haltade på Flatshowen vi var på i Hällefors. Vi har varit oroliga förstås, at unga hundar haltar är inget bra tecken. Han blev ordentligt genomgången, höfter och knän såg fina ut men man kunde konstatera att korsbandet alternativt menisken på ena sidan har gått sönder lite, man börjar se om det räcker med Metacamp och vila (hålla en yster åttamånadersvalp lugn... det blir en prövning!!! Han har troligen skadat sig då han lekt med de stora här hemma..) och skulle det behövas så har ortopeden på Strömsholm fått en remiss. Nu håller vi tummarna för att det bra för lilleman. 

Den fine gamle svenska hanen vi tänkt till Cola visade sig tyvärr ha en förändring på ögonen så här på ålderns höst fick vi reda på för ett tag sedan. Vi vet inte när Cola tänker löpa och eftersom de andra planerna vi haft inte riktigt verkar gå i lås eller iallafall ännu inte gått i lås och tiden går.. Så får vi se vad det blir och om det blir. Att vara uppfödare är en dans på rosor ;-)

ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden